Držím palce, ať se motor zdárně zajede a dá na dlouhou dobu klid tak, ať se dá soustředit na ostatní věci.
MG ZT-T 190, 2001 - Trundovic ex první MG ;-)
Re: MG ZT-T 190, 2001 - Trundovic ex první MG ;-)
Co dodat
..... Gratuluji
.... oživit takovou mrtvolku tak rychle, to je hodno metálu
Mám radost, že bude potvora žít dál a že má potenciál dělat radost další generaci 
Držím palce, ať se motor zdárně zajede a dá na dlouhou dobu klid tak, ať se dá soustředit na ostatní věci.
-
michal.lom
- Kontaktovat uživatele:
Dneska se mnou auto laškovalo: ráno mi lítal obraz na rádiu jak na starý skleněný televizi, jen vzadu není ten čudlík na seřízení. Odpoledne jsem zajel k našim, za 15 minut příjdu k autu a i když mám klíče v kapse, tak jedou oboje stěrače, hraje rádio a svítí displej na budíkách. Odjezd do města, tam zastavím, zamknu, stěrače se rozjedou a rozblikají blinkry. Super, musím na hodinu pryč, tak odpojím baterku a doufám, že až se vrátím, dostane rozum. Prdlačky. Cestou domů mudrujem s Trundou co se to děje. Doma oblejzám relátka v motoru, jestli nezůstalo nějaký viset, vlezu do kufru, jestli tam nebude u rezervy mokro, ale než jsem tam vlezl, tak jsem kouk na CD pro GPS, vyndám CD z mechaniky, jen ze zvědavosti, jestli tam vůbec nějaký je a zázrak - stěrače se zastaví. Po chvilce zase jedou, praštím do jednotky a stojí. Tak ji vyndám, a protože vím, že tam zatejká, taji rovnou kuchnu a bylo jasno. Ten hermelím je na fotkách. Po vyčištění zase všechno v cajku.
Rover 75 CDTi British Racing Green
MG ZT-T 190 Trophy Blue
MG ZT-T 190 Trophy Blue - EX Trundovic
Rover 75 CDT Copperleaf Red
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
No já to chápu.... na té obrazovce se ti ukazovala spektrální analýza té chemicko-elektrické (elektrolýza) reakce na desce
No já to fakt nechápu, co ty s tím autem děláš.... mě sice odcházely motory, ale tohle se mi tam nikdy nestalo! 
Nicméně... tohle fakt už nebude stačit jen vyčistit, pokud nechceš, aby to zdechlo časem definitivně. Aspoň propájet a kartáčkem a isopropanolem pořádně vyčistit. Hlavně ty SMD kondenzátory toto nedávají a scipou, ale není vidět, jestli přímo v tom zasaženém místě byly.
Nicméně... tohle fakt už nebude stačit jen vyčistit, pokud nechceš, aby to zdechlo časem definitivně. Aspoň propájet a kartáčkem a isopropanolem pořádně vyčistit. Hlavně ty SMD kondenzátory toto nedávají a scipou, ale není vidět, jestli přímo v tom zasaženém místě byly.
Ale tak mě napadá... klidně toto mohl být důvod, proč mi to vytřískalo na parkovišti baterku do dna
... a ty když jsi doma do toho dal funkční baterku tak jsi taky povídal cosi o tom, že to mělo nějaký problém, ne?
-
michal.lom
- Kontaktovat uživatele:
Problém s baterkou byl v tom, že v autě nebyla a když jsem se do něj chtěl dostat klíčem, byl zamrzlej zámek

MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
- djmicho
- Kontaktovat uživatele:
Já měl odvahu to číst až teď... Já takhle neztratil matičku, ale šroubek, v řadovým 6 hrnku... No co už 
Provozovatel maloobjemového dieslu (3222ccm)
Asi si tím správný amatérský automechanik musí projít každý. Beru to tak, že jsem složil maturitu z řemesla 
-
michal.lom
- Kontaktovat uživatele:
Tohla zažijou nejen amatéři, i profíci s tím mají zkušenosti…
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND