MG ZS 180 mk1 (Conversion T16)
Re: MG ZS 180 mk1 (Conversion T16)
Já jsem hodnotil zvuk motoru nikoliv výsledek na cílové pásce 

Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!
Honzo, možná zajímavé pro tebe http://www.honda-club.cz/forum/viewtopi ... 8086176968 .... klučina staví programovatelný boost controler a zrejmě ho pak bude nabízet.... 

-
- Kontaktovat uživatele:
Velice zajímavý, už jsem se nad tím taky zamejšlel, že to ve skutečnosti neni nic složitýho, jenom kmitáš elektromg. ventilem a měníš časy mezi kmitama a délku kmitů, pro zkušenýho elektrotechnika nic složitýho, generátor pwm signálu s regulací, ale má to už docela dobře odvedený s přepínatelnejma programama a přehledným displejem, fakt pěkný, uvidíme kolik za to bude nakonec chtít 

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak mnozí už víte, na závodech mě potkala nemilá věc a to bouchlá hadice od turba k mezichladiči, proto vám kdo máte T16 turbo, silně doporučuju, zkontrolujte si hadici promačkáním, v místě kde je nejblíž svodům... mám doma dvě náhradní a jedna se mi dnes rozpadla v ruce když jsem jí zmáčknul, přesně v tomhle místě a druhá vypadá až podezdřele dobře, asi už jí někdo měnil
Přikládám pár fotek, jak to vypadá a co jsem tam provizorně s pomocí všech okolo vytvořil a vydrželo to jednu celou ostrou jízdu a 180km domu
Co je horší, že hadice se odporoučela v půlce druhého kola, první měřený jízdy, celou druhou jízdu jsem to páchal dohromady a na tu třetí brutálně napršelo a já jel na okruhovejch slickách
Takže nemám žádnej kloudnej čas pro porovnání s minulým rokem
Hold ne každej den je posvícení, tahle akce se fakt nepovedla

Přikládám pár fotek, jak to vypadá a co jsem tam provizorně s pomocí všech okolo vytvořil a vydrželo to jednu celou ostrou jízdu a 180km domu

Co je horší, že hadice se odporoučela v půlce druhého kola, první měřený jízdy, celou druhou jízdu jsem to páchal dohromady a na tu třetí brutálně napršelo a já jel na okruhovejch slickách

Hold ne každej den je posvícení, tahle akce se fakt nepovedla

Nu což..... i Johny se dá porazit 
Hele, na příští rok už to bude zas jiná liga .... vezmi si kam jsi se za ten rok posunul... co bylo před rokem?

Hele, na příští rok už to bude zas jiná liga .... vezmi si kam jsi se za ten rok posunul... co bylo před rokem?

-
- Kontaktovat uživatele:
Před rokem bylo, především jiný auto 

A příští rok bude Johny jistě větší turbo a silikonové hadice
Jinak díval jsem se na tu svou hadici od turba a zdá se být OK, má jinou povrchovku a hlavně jsem měkkej a foukám o dost míň

Jinak díval jsem se na tu svou hadici od turba a zdá se být OK, má jinou povrchovku a hlavně jsem měkkej a foukám o dost míň

Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!
-
- Kontaktovat uživatele:
Ajo vy máte o dost jinou v 220, ale taky vám jde pár cm od svodů
Jojo, na tohle mě upozorňoval roverny, tak mám mezi hadici a svodem stinici plech a je to znát. Sem zvedavej na ten launch control, mělo by to fungovat i jako ALS. Elektrickej boost controller taky asi bude, sháním podklady a materiál, už neco mám... Sranda musí bejt.
kabrio XW 214, kabrio 214XW bouračka... http://www.bouskaservis.cz" onclick="window.open(this.href);return false; 777571165
-
- Kontaktovat uživatele:
No jestli to bude fungovat jako ALS tak jsem na to zvědavější snad víc než ty 

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem nahrál aspoň tu poslední jízdu na mokru
Tu jízdu, co mi bouchla hadice, jsem zapnul kameru, ale asi se mi nezdálo, že by dost nahrávala, tak jsem jí znovu zmáčknul, čímž jsem jí vypnul - super
Tady to máte ať vidíte, že slicky na mokro nebrat
https://www.youtube.com/watch?v=dhA4LB6p4oc

Tu jízdu, co mi bouchla hadice, jsem zapnul kameru, ale asi se mi nezdálo, že by dost nahrávala, tak jsem jí znovu zmáčknul, čímž jsem jí vypnul - super
Tady to máte ať vidíte, že slicky na mokro nebrat

https://www.youtube.com/watch?v=dhA4LB6p4oc

-
- Kontaktovat uživatele:

Tak sem pořídil pár fotek toho plechu... 10min práce: 

kabrio XW 214, kabrio 214XW bouračka... http://www.bouskaservis.cz" onclick="window.open(this.href);return false; 777571165