Jsem nasrán a vytočen!
Re: Jsem nasrán a vytočen!
Ahoj, jaký je důvod, proč marníš energii?
Rover 75 1.8L Turbo sedan 2004
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Pítrs píše:Ahoj, jaký je důvod, proč marníš energii?
Asi ho uhádat k smrti

No poslední hemz je tam o tom, že byl nějaký Rover 623 Turbo... Nebyl. Byl Pouze Rover 620 Turbo, s Roveřím T-series a ten měl špéru. R623 byla hondí atmosféra....
Tak to jo.
Prostě Tě to baví.
Tak hodně sil a energie přeju
Prostě Tě to baví.

Tak hodně sil a energie přeju

Rover 75 1.8L Turbo sedan 2004
Stačil jeden příspěvek ode mě a je tam klid

Že to furt řešíte
Bavit se s Hondákem je jako říct v česku, že VW nedej bože škodovka neni nej auto 

Mam MG i Hondu a myslim, ze jsem relativne normalni. V ramci moznostiwrabesek píše:Že to furt řešíteBavit se s Hondákem je jako říct v česku, že VW nedej bože škodovka neni nej auto

Klidne bych si nekdy poridil pekny MG ZR160 nebo treba Hondu CRX, pripadne staryho tridverovyho civica jen pro radost, ale furt se povazuju za priznivce obou znacek.
A VW nebo Skodu nemusim

Cembry, jsem na tom podobně... sice Hondu nemám, ale jsem její velký fanda (zcela pochopitelně, ne?) a třeba na hondím klubu jsem sem tam taky celkem aktivní a to i proto, že je tam hromada lidí, kteří technicky dokážou poradit s tím, co je společné 
Jen mě mrzí, že jako daily car mi jaksi Honda nemá moc co nabídnout. Od ufouna nahoru už je to koncepčně moc blízké mainstreamu a opravdu dost mi vadí upuštění od mechanicky propracovaného podvozku....
Nicméně, tady ten problém, co tu Seky má, je jen o informacích a faktech. Bohužel i dnes, kdy se dá pravdivost informací celkem snadno ověřit, je pořád hromada lidí kteří si si stojí za lží, kterou jen tak vypustí z pusy a pravdu slyšet nechtějí ... dnes není moc v módě hledat pravdu, protože pravda bolí

Jen mě mrzí, že jako daily car mi jaksi Honda nemá moc co nabídnout. Od ufouna nahoru už je to koncepčně moc blízké mainstreamu a opravdu dost mi vadí upuštění od mechanicky propracovaného podvozku....
Nicméně, tady ten problém, co tu Seky má, je jen o informacích a faktech. Bohužel i dnes, kdy se dá pravdivost informací celkem snadno ověřit, je pořád hromada lidí kteří si si stojí za lží, kterou jen tak vypustí z pusy a pravdu slyšet nechtějí ... dnes není moc v módě hledat pravdu, protože pravda bolí

Mas pravdu, ufoun je delanej na efekt. Neni osklivej, ale je to vsude. Kdyz jsem videl pred lety na prodej osmou generaci sedana, hned jsem ho vzalTrunda píše:Cembry, jsem na tom podobně... sice Hondu nemám, ale jsem její velký fanda (zcela pochopitelně, ne?) a třeba na hondím klubu jsem sem tam taky celkem aktivní a to i proto, že je tam hromada lidí, kteří technicky dokážou poradit s tím, co je společné

Trunda píše:Nicméně, tady ten problém, co tu Seky má, je jen o informacích a faktech. Bohužel i dnes, kdy se dá pravdivost informací celkem snadno ověřit, je pořád hromada lidí kteří si si stojí za lží, kterou jen tak vypustí z pusy a pravdu slyšet nechtějí ... dnes není moc v módě hledat pravdu, protože pravda bolí
Pravdu díš kolego, taky mám dojem, že to spíš slyšet nechtějí, ale což, docela mě baví do nich rýpat