Hlásí se nováček :-)
-
Re: Hlásí se nováček :-)
Dekuji za slova chvali, presto nechval dne pred veceremGreywolf píše:Tak máme naplánováno a teď už jen aby počasí přálo a nechalo se jet nahoře bez, no a když ne, tak alespoň odzkouším jak těsní střechapředpokládám, že sraz je na námku, teda jestli mi to Dieter už říkal, tak podotýkám, že mi volal když jsem byl na oslavě čtyřicátin a bylo to až v podvečer
![]()

Plnění hydragasu profesionální plnící stanicí včetně odsátí původní degradované kapaliny, poradenství při koupi MGF/TF (diagnostika, měření laku, komplexní prohlídky), nové plachty pro stažené střechy, výroba snižovacích čepů pro MGF atd. Praha - Beroun - Plzeň 720 343 775
DB: DM pojedu uřčitě, ale eRkem asi ne, protože mám je všechny někde zaskládaný
- volba bude mezi RR a MG

MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
-
Dnes jsem pripravil itinerar na orientcni zavod, v tuto chvili je v nem obsazeno 66 polozek (mozna budu jeste redukovat, at to neni tak snadne), 7 mistnich dotazu, 1 vedomostni a jeden ukol pro sikovne ruce a bystrou mysl
Predpoved se zatim zda celkem naklonena nasi akci.

Predpoved se zatim zda celkem naklonena nasi akci.
Plnění hydragasu profesionální plnící stanicí včetně odsátí původní degradované kapaliny, poradenství při koupi MGF/TF (diagnostika, měření laku, komplexní prohlídky), nové plachty pro stažené střechy, výroba snižovacích čepů pro MGF atd. Praha - Beroun - Plzeň 720 343 775
-
Další drobná úprava, dnes mi volali z penzionu a z technických důvodů nejdříve půjdeme na oběd a po něm na prohlídku muzea.
Kuuurna.... to bude dobra akce.... tak at se vam to kluci povede
Hned bych se zucastnil, ale zatim nezvladam bilokaci 

-
Dekuji za chvalu, doufam, ze vse vyjde dle planu. Jeste bych poprosil, zda-li by se mezi ucastniky nenasel nekdo s dobrym fotografickym vybavenim, ktery by mohl tuto akci zdokumentovat. Fotit takovou akci kalkulackou asi nebude vhodne 

Tak už jsme ze srazu zpátky, bylo to super, sešlo se nás šest vozidel a vše dopadlo podle plánu, počasí vyšlo naprosto nad očekávání, takže se jelo nahoře bez, vyjížďka bezvaná, prohlídka muzea vzbudila trochu nostagie a o to větší radost z našich aut. Orienťák prokázal schopnosti všech zůčastněných orientovat se v místních lesích, rozeznat rozdíl mezi hasičskou sirénou a místní vesnickou zvoničkou
( mmj. na tomto tvrdém oříšku naše posádka selhala )
a další veselé kousky, které byly zakončeny vědomostním kvízem a tvrdým zápolením s hlavolamem. Tímto díky Dietrovi za skvělou organizaci akce a všem zůčastněným za jejich účast a přátelské jednání, rád jsem vás všechny osobně poznal a těším se na další akci, bylo to super, díky všem.
Greywolf - Pavel.

Greywolf - Pavel.
- jirizak1956
Souhlasím s Pavlem, také já ještě jednou děkuji Dietrovi, předvedl velmi dobré organizační schopnosti.
Na jaře by se něco podobného mohlo opět zorganizovat, inu uvidíme.
Jirka

Na jaře by se něco podobného mohlo opět zorganizovat, inu uvidíme.

Jirka
Přidávám se taky veřejné chvále
Nevím přezdívku, ale řidiči stříbrného F (ani Dendy, ani Greywolf) cvakal nějakej hydroštel - doporučuju zkontrolovat hladinu oleje, popřípadě jeho kvalitu...

Nevím přezdívku, ale řidiči stříbrného F (ani Dendy, ani Greywolf) cvakal nějakej hydroštel - doporučuju zkontrolovat hladinu oleje, popřípadě jeho kvalitu...
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
Taky zdravím a děkuji za stráveny den v příjemné společnosti.

-
Kluci, ještě jednou děkuji, jsem rád, že jsem Vás poznal a všichni si sraz užili. Zároveň bych rád požádal účastníky, kteří mají pěkné fotky (ač z kalkulaček), aby mi je zaslali na mail DieterBonrath@seznam.cz , během víkendu je vložím na rajče nebo imageshack, aby se mohli i neúčastníci pokochat našimi vozy
Díky

- jirizak1956
Karle, podívej se na soukromou zprávu, týká se to Dacie.
-
Vážení kolegové, zde jsou fotky ze srazu: http://dieterbonrath.rajce.idnes.cz/Sra ... _Podebrady
Krasavci