Hlásí se nováček :-)
Re: Hlásí se nováček :-)
Mezinárodní sraz kabrioletů další info zde: http://www.kabriolety.com/ sekce srazy, vypadá to, že by to mohla být dobrá akcička, je to i pro neregistrované na kabrioklubu, vzhledem k počtu kusú MGF v čechách bude tam majitelů opravdu málo a tak mě tam doufám nenecháte samotného
taková malá anglická sekce by mezi ostatními vynikla

Jo a nevíte někdo o srazu kabrioletů v Poděbradech?? Bývá to v květnu a je to také povedená akce. 
Já to mám v kalendáři, uvidíme 
MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt
Kdo jede na sraz 13.4.
?
Já jsem se nahlásil, ale zase jsem to vzal zpátky, u nás je pořád pod nulou a sníh. Jakmile bych vytáhnul kabrio tak mě zavřou na psychiatrii, navíc nemám zimáky.
No ale kdyby to alespoň trochu šlo tak bych přijel, zatím to tak bohužel nevypadá. 
.... naděje umírá poslední
... prostě ještě nebyl Otvírák, tak proč by bylo pěkně.... to prostě příjde se srazem.... musíte věřit
......................................................... taky už me to se*e...
Odhaduji, že letos to bude prachbídné.Trunda píše:.... musíte věřit.........................................................
Ten humus vydrží celou saisonu plus mínus....na podzim to pak přejde ve chlejstáky a pak začne sněžit nanovo.....
Blbé je, že to bude bez úrody, takže nám pěkně porostou ceny....
V toto věřím.
Rover 75 1.8L Turbo sedan 2004
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
švestek a ostatního užitečného a zdravého ovocePítrs píše:... že to bude bez úrody, ...
Opel Astra F Caravan 1.6 / '96 /01.01 - /for work
75 2,0 V6 / sedan / '00 / Onnyyy /11.13 - /my car
420 SDi / sedan / '00 / Jane's /12.12 - /wife's & family
216 i / coupé / '98 / Luke /04.13 - /for fun
220 / coupé / turbo / Carl / 08.15 - /for fun II.
LR D2 Td5 / '00 / Green Frog / 02.19 - /off
414 SI /04.12 - 09.13 / on se zase vrátí
75 2,0 V6 / sedan / '00 / Onnyyy /11.13 - /my car
420 SDi / sedan / '00 / Jane's /12.12 - /wife's & family
216 i / coupé / '98 / Luke /04.13 - /for fun
220 / coupé / turbo / Carl / 08.15 - /for fun II.
LR D2 Td5 / '00 / Green Frog / 02.19 - /off
414 SI /04.12 - 09.13 / on se zase vrátí
No to by byl fakt průser,,, ovoce musí přežít. Když bude nejhůř, koupím hardtop a tomu počasí ukážu zač je toho loket. 
.... a zimáky 
...ty budou povinny zase az na podzim. Co na tom, ze podzim bude vypadat jako leto a jaro a vsecko to bude vypadat jako zima. 
-
Dieter Bonrath
Ja uz bez strechy kousek popojel a neni to tak strasne
kazdopadne pristi tyden uz je podebradsky Zlaty pist a ten uz bude za krasneho pocasi 
No nevím dneska říkali v TV, že pokud nám to neposere červenec a srpen, tak to bude docela hezká zima 
MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt
Dieter Bonrath píše:Ja uz bez strechy kousek popojel a neni to tak strasnekazdopadne pristi tyden uz je podebradsky Zlaty pist a ten uz bude za krasneho pocasi
Predpokladam, ze jsi bez strechy jet musel, protoze to je jedna z veci, ke ktery ses pri renovaci auta jeste nedostal
Ja jsem bez strechy vyjel v sobotu z garaze, kdyz jsem to vezl do dilny. Zena chtela jet kus se mnou. A kdyz videla, ze nemam strechu, tak jen zarvala "TO SI SNAD DELAS KOZY, NE?!" a ja rychle pochopil, ze tudy asi v tu chvili cesta nepovede
Bez strechy jsem ujel asi tak 20m z garaze k zene a tim jsem skoncil.
Ale jak rikas, nebylo to strasny. Ve meste, kde tolik nefouka, by se to snest dalo.
pokud ti funguje topení a máš větrolam tak jízda bez střechy nepředstavuje přeci žádný problém . . . ano, občas foukne do vlasů, no tak si vemu čepici , třeba Roman má elegantní koženou kuklu, tak jaképak štráchy
. . . . 
hadraplán MGF 1.8 VVC
Rover 75 2.0 V6 - v péči když je nemocná
Rover 75 2.0 V6 - v péči když je nemocná